03 – Traject – Well-being als een Meerwaarde in grote Spa & Wellness Centra & Resorts.

Deze training (Niv. 1) is een praktijkgerichte opleiding om nieuwe vaardigheden en inzichten aan te leren. De training kan geboekt worden per halve dag voor groepen van 8 tot 20 personeelsleden. De training vergt 8 tot 12 uren, en wordt ook aangeboden op maat van uw bedrijf, eventueel na een mystery-visit.

Info

Datum: 28/10/2019
Gegeven door: WellBeingDesign
Doelpubliek: Spa & wellnessmanagers, staff from spa & wellness, beauty treatment-centers, beauticians, massagetherapists,…
 1. Traject – Uw spa en wellness verheffen (niveau I)

Het doel van deze training is om welzijn als een toegevoegde waarde in uw spa- en wellnesscentrum of -resort te introduceren. Uw welzijn naar een hoger niveau tillen, door welzijn, zintuigen , stemmingen en perceptie in uw Spa & Wellness? Wat is welzijn precies en hoe verhoudt het zich tot wellness en spa? Hoe kan het uw diensten in uw spa, in uw wellness en in uw therapeuten of schoonheidscentrum verbeteren? Hoe integreer je het in je bedrijf? Kun jij welzijn beheren? Ja, dat kan … En wat zijn de vaardigheden die uw personeel nodig heeft om te trainen om een hogere waarde van welzijn in uw bedrijf te bereiken.

Praktisch

 • Wanneer

Dit is een eendaagse training (niveau I) 2 x 3 uur voor maximaal 20 personen. Het kan worden georganiseerd tijdens of buiten kantooruren in de week en in het weekend. De training is voor beauty-, spa-, wellness- en administratief personeel in uw spa, wellnesscentrum of resort

 • Waar:

In uw resort, spa & wellness, op basis van een grondige intake en afgestemd op uw specifieke behoeften in uw bedrijf om de impact op het rendement te maximaliseren. Het is tijd om te integreren en te investeren in welzijn voor uw personeel en uw klanten. De cursus kan worden gegeven in het Engels, Frans, Nederlands en Duits. Deze training bestaat uit twee niveaus (basis en geavanceerd)

 • Voorgesteld formaat
  • Welkom
  • Deel I. Het draait allemaal om welzijn. (Theorie)
  • Deel II: Welzijn & Wellness / Spa: synergieën! (Praktijk & inzichten)
  • Deel II: Wellness naar een hoger niveau tillen: ROI. (Praktijk & theorie of workshop)
  • Deel IV: Vragen en antwoorden

Alle deelnemers ontvangen een samenvatting en een certificaat van deelname.

 • Prijs

Neem contact met ons op voor een prijsofferte.  

Deze cursus boeken

Meer info nodig?