Design Well-being

SECURES RETURN ON INVESTMENT (ROI)

visie

Well-being volgt uit ons denkvermogen, acties en belevingen die we organiseren of ervaren, waarover we controle hebben of niet. Wellbeing floreert in het streven naar betekenisvolle relaties en het vastleggen van onze doelen.

WellBeingDesign zet welbevinden op de kaart, in ons persoonlijk en sociaal leven, als mede in onze omgeving, het beleid en de maatschappij.

Wat is well-being? Hoe gaan we er mee om? Waarom is well-being van vitaal belang? Samen willen wij, met u aan de slag, om het verschil en het effect te realiseren.

Academie

U wil een teambuilding houden voor uw personeel rond well-being. U wil een workshop geven voor uw personeel rond well-being in uw woonzorgcentra of ziekenhuis. U wil een training organiseren voor uw personeel rond wellbeing in uw spa & wellness center.  U wil zich bijscholen in well-being door middel van Masterclasses.

U wil online studeren en alles leren rond well-being, met de regelmaat van de klok, zullen wij cursussen aanbieden.

U wil als CEO, bedrijfsleider of HR verantwoordelijke meer te weten komen rond well-being @ work. Of u wil een leuke en inspirerende praktijk-workshop voor uw personeel rond well-being, relaxatie, ademhaling. Voor al deze informatie en zoveel meer kan u terecht in onze Academie.

Belevingen

De wereld van well-being begrijpen, alles over welbevinden leren, is in de eerste plaats … ervaren en beleven! WellBeingDesign specialiseert zich in een aanbod van praktijkgerichte, boeiende en vooral leuke belevingen, praktijk-workshops en formats voor particulieren (in de zin van weekends en workshops) maar ook voor professionals (workshops, training, formats of à la carte).

Maak een afspraak, en wij kunnen op basis van uw vragen, noden heel concreet een workshop of een traject rond well-being uittekenen! Investeer in welbevinden nu, schrijf u in op onze nieuwsbrief of boek een beleving.

Your state of well-being, our mission

CONSULTANCY

Personeelsbeleid die inzet op well-being juichen wij toe. Maar wat is well-being in de bedrijfscultuur. Hoe brengen we het concreet op de werkvloer? En waarom? Wil u  investeren in well-being in uw bedrijf, dan adviseren wij u graag.

Zorgverstrekkers als de patiënten, hebben beiden nood aan voldoende welbevinden op het werk en in de patient-journey. Wat is well-being in de zorgsector? Ook hier brengen wij een sterk verhaal.

Spa en wellnesscentra stellen ontspanning en beleving centraal, dus tijd om well-being als meerwaarde te beschouwen voor de klant als het personeel. Advies, mystery visits, workshops op de werkvloer, als ervaren spa-managers, staan wij u graag bij.

Wellbeing travel

Al doende leert men. Reizen inspireren ons. Wij nemen u graag opnieuw mee. Tweemaal per jaar organiseren wij voor een beperkte groep, een reis rond well-being, gekoppeld aan bijzondere wellness en spa-city belevingen. U zal voldoende tijd krijgen om te relaxen en te genieten. Om een vleugje cultuur op te snuiven. Tijdens de reis geven wij twee masterclasses rond well-being. Wees er vroeg bij en schrijf u nu in. Wij kijken er alvast naar uit!

Lezingen en presentaties

In de voorbije jaren gaven wij presentaties en lezingen voor HR-verantwoordelijken, advies-bureaus, op universiteiten en hogescholen in binnen- en buitenland, verzorgden wij presentaties rond ouderenzorg, ontmoeten wij buitenlandse delegaties, gaven wij lezingen voor cosmetica-groothandel, service clubs, in wellness en spa’s, voor bedrijven … te veel om op te noemen!

Tijdens Lezingen begeleiden Lex en Marijke u bij het vinden van het juiste verhaal voor een beter dagdagelijks leven, het evenwicht tussen werk en privé, well-being op de werkvloer,..

Beider sprekers, blijken zeer goede luisteraars te zijn, in staat sterke verhalen te creëren, op basis van verbeeldingskracht, ware empathie en bezitten duidelijke presentatievaardigheden. Bovendien zijn ze beide interessante gesprekspartners, altijd klaar met constructief advies, open om kennis en expertise rond well-being te delen.

Investeer nu in well-being