Wellbeing Travel

Hebben wij reeds tweemaal bezocht. De data en het programma worden bijtijds medegedeeld. Schrijf u in op de nieuwsbrief als u op de hoogte wil gehouden worden
Elk jaar bezoeken wij een baden of thermen in Duitsland en daarom hebben wij beslist om een groepsreis in te plannen. De data en het programma worden bijtijds medegedeeld. Schrijf u in op de nieuwsbrief als u op de hoogte wil gehouden worden.
Een treinreis, met de nadruk op city-wellness en spa beleving in Londen. Een bezoek aan één van de oudste Romeinse en Keltische baden, om daarna te genieten van het minerale water in de moderne Thermen van Bath. Een succesvolle reis, die we opnieuw organiseren, van en in well-being met twee masterclasses en enkele leuke verrassende en inspirerende momenten.
Na drie jaar hebben wij beslist om opnieuw naar Luxemburg af te reizen. Het programma en de data worden tijdig bekend gemaakt. Schrijf u in op de nieuwsbrief als u op de hoogte wil gehouden worden
Een treinreis naar de hoofdstad van het licht, met zintuigelijke beleving aan twee-tal musea, twee city-spa belevingen, in een heerlijke kerstsfeer. Een feërieke reis vol verrassingen die we opnieuw organiseren, met twee masterclasses rond welbevinden en trends voor het volgende jaar.