ONZE MISSIE

Well-being neemt aan belang toe in deze snel evoluerende wereld. In de voorbije 10 jaar is de kennis en de inzichten rond well-being, wetenschappelijk en academisch sterk toegenomen.

WellBeingDesign specialiseert zich op de concrete en praktische beleving rond en in well-being, inclusief kennisoverdracht. Wij spitsen ons toe op vier belangrijke werkvelden: de persoonlijke ontwikkeling, de sociale context, inclusief de bedrijfscultuur en het maatschappelijk belang van well-being. Nog belangrijker is dat wij well-being steeds kaderen in een holistische aanpak, en well-being bekijken vanuit een praktijkgerichte aanpak en voorschrijdende inzichten op het vlak van body, mind, beweging en voeding.

Onze waarden zijn verbinden, inspireren en ontwikkelen. Wil u investeren in well-being, op basis van strategiën, advies, hulpmiddelen, tools of volgens een well-being-bevorderend plan of op basis van concrete doelstellingen rond welbevinden in uw bedrijf, de zorg, de wellnesssector of gewoon in uw persoonlijke zelfontwikkeling, dan is WellbeingDesign uw partner om wellbeing in uw privéleven, op het werk en … gedurende uw hele leven.

ONZE VISIE

Well-being volgt uit ons denkvermogen, acties en belevingen die we organiseren of ervaren, waarover we controle hebben of niet. Wellbeing floreert in het streven naar betekenisvolle relaties en het vastleggen van onze doelen.

Wie investeert in well-being, waarborgt zijn return on investment (ROI).

WellBeingDesign zet welbevinden op de kaart, in ons persoonlijk en sociaal leven, als mede in onze omgeving, het beleid en de maatschappij.

Wat is wellbeing? Hoe gaan we er mee om? Waarom is wellbeing van vitaal belang? Samen willen wij, met u aan de slag, om het verschil en het effect te realiseren.