Building My State of Wellbeing Weekend 24 – 26 April 2020

BESCHRIJVING

Elke dag horen en lezen wij, over stress, bore-, burn- en brown-out. Waar gaat het nu eigenlijk echt allemaal over en waar heeft de mens nood aan. Wat is welbevinden en kunnen we het managen? Absoluut, hoe pakken we dat eigenlijk aan. In een no-nonsens uniek weekend, bieden wij u frisse en nieuwe inzichten aan. Door tal van workshops beleef je wellbeing aan de lijve en ontdek je die terreinen die jouw state of wellbeing kunnen bepalen. Met de nodige tools kan je thuis verder aan de slag of kijk je uit naar een vervolgweekend. Tijdens uw verblijf nemen we je mee op wellbeing- ontdekkingsreis, een bewustwording van je eigen welbevinden en meer. Dit weekend vergt geen voorkennis, het is een introductie!

METHODE

Aan de hand van een theoretische benadering en praktische workshops je eigen staat van welbevinden bepalen. Dit weekend nodigt je uit om binnen een ongedwongen, veilige en comfortabele omgeving samen met gelijkgezinden elkaar te ontmoeten, binnen jouw tempo, op jouw manier te vertragen en te zien wat er op je afkomt. Momenten van theorie, praktiijk, begeleiding wisselen elkaar af, in stilte, met ruimte om te ademen, reflecteren, ontspannen en verbinden. Door inzicht en bewustwording jouw state of wellbeing bepalen door het vastleggen van jouw momentopname en het uittekenen van jouw welbevinden traject. Er wordt voldoende tijd genomen om uw vragen te beantwoorden.

VOOR WIE

–          zijn of haar eigen welbevinden wil scannen en een nieuw elan geven.

–          een moment wil nemen voor zichzelf, om te vertragen en te kijken wat er is, rust en inspiratie geeft.

–          het heft in eigen handen wil nemen en zelf het parcours naar een hogere staat van wellbevinden wil beginnen uitstippelen

.-       zijn of haar veerkracht, weerbaarheid wil versterken.

–          een weekend zinvol wil genieten

DOOR WIE

Als trendsetters wellness en wellbeing, zijn we samen reeds 20 jaar nationaal of internationaal actief: professioneel, academisch, zorgsector en  bedrijfsgerelateerd.Door de verworven inzichten en reeds gerealiseerde projecten, willen we graag onze kennis en ervaring delen bij het uittekenen van welbevindentrajecten. Met overgave en passie werken we voor jou een Experience WE uit op een unieke locatie waar ruimte is voor beleving, actieve workshops en stiltebeleving. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring als kinesitherapeut en gastheer in gastvrijheid en hospitality.

PRIJS & PRAKTISCH

Je kan deelnemen op basis van single of double bezetting per kamer. Early bird inschrijving voor twee overnachtingen met healthy experiences, incl. water, thee, infusies en de professionele begeleiding (excl. btw) Dubbele kamer: € 375 euro per persoon Single kamer: € 450 euro per persoon. Dertig kalenderdagen voor het event € 425 (dubbel) of € 500 (single) (excl. btw).

Het aantal deelnemers is beperkt. Alle documenten gebruikt tijdens weekend krijg je ter beschikking na deelname. U brengt comfortabele kledij mee, badpak, badhanddoek, handdoek en slippers. reservations@rnbreakfast.be

WANNEER 24 – 26 April 2020 – Verwelkoming 17.30 – Einde zondag: 16 uur

WAAR www.rnbreakfast.be Stationsdreef 151. B-8800 Roeselare

Meer info nodig?