Tweede Council of Wisdom

WellBeingDesign organiseerde zijn tweede Council of Wellbeing Wisdom, te Zottegem, op zaterdag 1 februari 2020, met als doel om practitioners en ervaringsdeskundigen uit verschillende wellbeing disciplines samen te brengen. Door gelijkgestemden met kennis en gedrevenheid rond  well-being te verenigen, creëren we een overlegorgaan die ons begeleid en feedback geeft bij de ontwikkeling van verschillende well-beingpijlers.

Op multidisciplinair niveau staan verschillende onderwerpen geagendeerd,welke vormen van netwerk gaan we in de markt zetten, welke marketing bouwen we uit en op basis van welke expertise en competenties. Het bleek nogmaals dat WellBeingDesign heel wat kennis in huis heeft op het vlak van positieve gezondheid, gezondheidszorg en op vlak van de wetenschap van welbevinden,en bijzonder veel ervaring bezit in op maat uitgewerkte trainingen, workshops en opleidingen.

Het doel van de overlegmomenten is ook het creëren van een netwerk van mensen, die zich bewust zijn van de waarden van Well-being, met als doel Well-being te promoten in verschillende sectoren, gaande van Spa & Wellness, tot de Health & Care-sector en tot het bedrijfsleven in het algemeen.

De tweede bijeenkomst bleek een succes en we hebben afgesproken elkaar weer te zien op woensdag 10 maart 2020 in Kuurne.

Meer info nodig?