ADVIES & Ondersteuning
voor bedrijven

Wellness, Spa en beauty

Spa- en wellnesscentra stellen ontspanning en beleving centraal, dus tijd om well-being als meerwaarde te beschouwen voor de klant als het personeel. Mystery visits, workshops, advies op de werkvloek, als ervaren spa-managers staan wij u graag bij. Neem nu met ons contact op.

contacteer ons nu

Wellbeing & Health

Zorgverstrekkers als de patiënten, hebben beiden nood aan optimaal welbevinden op het werk en in de patient journey. Wat is well-being in de zorgsector? Ook hier brengen wij een sterk en verhaal. Laten we tenslotte niet vergeten dat SDG3 Health en Wellbeing waarborgt voor alle mensen van alle leeftijden

contacteer ons nu

Support of HR Policy

Personeelsbeleid die inzet op well-being juichen wij toe. Maar wat is well-being in de bedrijfscultuur. Hoe brengen we het concreet op de werkvloer? En waarom? Wil u investeren in well-being in uw bedrijf, dan adviseren wij u graag.

contacteer ons nu

Zorgsector

Specifiek voor de zorgsector

De zorgsector heroriënteert, reorganiseert, saneert, innoveert, herbestemt zich en zet voornamelijk in op technologie en artificiële intelligentie. Patientenraden en ellelange bevragingen moeten de zorg en de beleving van de patient-journey meten. Wat merken we? Dat aan de kant van zorgverstrekker en zorgbehoevende, er geen ruimte en tijd meer is voor echt menselijk contact, interactie, communicatie en vooral welbevinden … Hoogtijd om wellbeing te introduceren en definitief te koppelen aan gezondheid (SDG3), ook in de zorgsector. 

maak een afspraak nu

Overheden

Consultancy Voor overheden

Door de toenemende academische, publieke en politieke interesse in welzijn, welvaart en welbevinden, overwegen steeds meer overheden en beleidsmakers “welzijns”onderzoek om hun beleidsbeslissingen te onderbouwen en ondersteunen.  Het vertalen van wellbeing in beleid vergt kennis en jarenlange ervaring. In de beleidsvorming adviseren wij graag steden, gemeenten, zorgbedrijven… op basis van concrete voorbeelden.  

maak een afspraak nu