Feeling good: Welbevinden & Mode

Winkelketens die meer aanbieden dan enkel een eenzijdig product is al lang een feit. De laatste jaren zien we steeds meer cross-overs in sectoren.

WellBeingDesign ondersteunt binnen Fashion deze maand een toonaangevend initiatief. Labaere, een zeer gerenommeerde kledingzaak ziet de noodzaak rond, verruiming van welbevinden bij zijn klanten, als een uitdaging.

Het idee werd samen uitgewerkt, en in dialoog werd een prachtig programma samengesteld.

Door de combinatie van verschillende pijlers werkt men mee aan het individueel en sociaal welbevinden van de klanten.

De verschillende workshops , die iedere zaterdag plaatsvinden worden laagdrempelig aangeboden, zodat ook hier groei voor iedere deelnemers mogelijk is.

De combinatie van Yin-Yoga, gezonde hapjes en sappen vormen bij de start van de ‘Feel Good’ oktober maand een stevige basis. Het concept vraagt wat tijd , verwachtten we. Maar reeds op de eerste dag liepen de boekingen tot deelname voor de komende weken vlot binnen.

Deze week gaat de workshop stoelmassage en aromatherapie toegevoegd worden. Leuk te zien hoe klanten kunnen proeven van body, mind, voeding en beweging in een setting die voor de gelegenheid een andere bestemming krijgt. Nog maar eens wordt duidelijk dat het welbevinden in de toekomst gewoon geïntegreerd zal worden in de dagdagelijkse bezigheden.

De locatie … out of the box , inspirerend, maar met de maximale dosis rust en integriteit.

Smaakt naar meer !!

Meer info nodig?