Opleidingen

01 – Opleiding: Introductie in Well-being?

Deze opleiding (180 min) wordt exclusief aangeboden in de lente van 2022. De voorbije twee jaren hebben hun tol ge-eist op ons dagdagelijkse leven. Wil u een introductie in de wereld van well-being, preventieve gezondheid en positieve psychologie dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat is welbevinden? Hoe werkt het? Waarom moeten we dagdagelijks niet alleen onze gezondheid maar ook ons welbevinden waarborgen! Deze inzichten en veel meer zal u tijdens deze sessie op een praktische wijze aangereikt worden.

Opleiding Boeken

02 – Opleiding Well-being in Spa & Wellness

Wat is welbevinden? Wat is het verschil tussen welbevinden en wellness? Waarom is een cultuur van welbevinden zo belangrijk in een spa & wellness. Hoe ontwikkel ik een strategie van well-being in mijn bedrijf, voor mijn klanten en voor mijn personeel. Deze opleiding worden in situ gegeven en ook à la carte.

Opleiding Boeken

03 – Opleiding: Well-being op de Werkvloer

Iedereen heeft de mondvol van well-being? Wie kan er tegen zijn? maar wat is welbevinden op de werkvloer precies? Hoe creëer je een cultuur van welbevinden? En nog belangrijker, hoe teken je een strategie uit? Wellbeing is een meerwaarde in de bedrijfscultuur. Een opleiding op maat voor werknemers en werkgevers, leaders and teams. In situ.  Maak nu een afspraak.

Opleiding Boeken

04 – Opleiding: Well-being in de Zorgsector

De zorgsector kraakt al maanden onder de huidige endemie. WellbeingDesign heeft voeling en expertise in en met de zorgsector. U bent zorgverstrekker, verpleger of verzorger, dan is deze opleiding zeker iets voor u. Overweegt u als zorginstelling, een aanvullend profiel van wellbeingmanager voor het personeel, of een wellbeing-team dan kunnen wij dit op korte termijn uitrollen op de werkvloer. Maak nu een afspraak? Waarom? U zal merken dat veerkracht, verbinding en welbevinden sleutel zijn voor uw personeel en uw bewoners, patiënten of klanten.

Opleiding Boeken

Online cursussen

02 – Cursus: Tips voor Well-being in HORECA

Tijdens de dag ondergaat de mens 90.000 prikkels. De mens is een sociaal wezen. De Horeca speelt een zeer belangrijke rol in het sociale welbevinden van de mens en de klant. Als Horeca uitbater of personeelslid, waarop moeten we nu precies letten. Gastvrijheid, met op het proscenium nog steeds veiligheid, vanuit een totaal andere invalshoek bekeken. Daag uw personeel uit, en durf te investeren in welbevinden. Maak een afspraak nu. Deze cursus (van 180 min) wordt in Roeselare, in situ en ook op maat van uw bedrijf uitgewerkt.  Voor max. groep van 20 personen.

Cursus aanvragen

04 – Cursus : Well-being tips voor Mantelzorgers

Mantelzorgers vormen een essentieel onderdeel van onze samenleving. Klein driekwart miljoen mensen zorgt voor dubbel zoveel zorgbehoevenden. En sedert de endemie die deze wereld teistert, groeit het aantal mantelzorgers. Lex en Marijke zijn ervaringsdeskundigen in de mantelzorg. Deze cursus richt zich tot de mantelzorger en de koepelorganisaties van mantelzorgers. Mantelzorgers ontbreekt het soms aan tijd en ruimte. Met hele concrete tips, beogen wij mantelzorgers inzichten bij te brengen hun eigen gezondheid te waarborgen, ook door middel van hun welbevinden te optimaliseren. En wat is dat dan? Wel u zal opkijken van hoe wij dit aanpakken. Deze cursus (120 min) wordt

Cursus aanvragen

Trainingen

01 – Traject: Op zoek naar een nieuw evenwicht?

Vanuit een wetenschappelijk onderbouwde well-being aanpak focussen we op meer werkbaar werk! Een Samenwerking tussen WellBeingDesign en vzw Instituut voor Duurzaam Werken. Als manager & leidinggevende balans creëren tussen gewenste resultaten en tevreden medewerkers! Advies, begeleiding en opleiding op maat van jezelf, je medewerkers, je team en/ of organisatie, met of zonder voorafgaande werkbaar werk scan.

Training aanvragen

Masterclasses

Heeft u nog vragen, maak een afspraak