Jaarlijks RdV op Esthetica

Esthetica 5 – 7 oktober 2019

Vandaag had WellBeingDesign een afspraak op Esthetica te Brussel, een vakbeurs en ontmoetingsplaats in de Benelux voor iedereen dieprofessioneel actief is in de schoonheidssector. Estetika biedt al meer dan 35 jaar de professionele bezoekers het meest uitgebreide overzicht van apparatuur, producten, technieken, methoden en trainingen in hun vakgebied. Dit uniek event biedt de mogelijkheid tot netwerken met verschillende leveranciers, tijdens het observeren van waardevolle demo’s .

WellBeingDesign had een afspraak met een aantal cosmeticabedrijven, die door jarenlange ervaring de noden maar ook de oplossingen naar voor kunnen schuiven voor een gedragen ondersteuning van hun cliënteel. Daarnaast is het even fascinerend om nieuwe , jonge bedrijven te zien ontluiken, soms in alle bescheidenheid, soms meteen glamoureus … 

Voor ons een meer dan waardevolle dag, waar in een ontspannen en tegelijk zakelijke sfeer afspraken gemaakt worden, over hoe wij als consultancy bedrijf in wellbeing kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling van de sector. Boeiende materie om daadwerkelijk in te zetten bij de ontwikkeling van workshops, scholingen, lezingen.

Meer info nodig?